Prijavite se na novice in pridobite 15% popust ob naslednjem nakupu

O nas

Ekskluzivni zastopnik za prodajo in trženje blagovne znamke ProAction v Sloveniji in na Hrvaškem. Blagovna znamka ProAction se od leta 1995 ukvarja z oblikovanjem in trženjem dodatkov za športnike. 

 

Izkušnje, pridobljene z več kot dvajsetletnim študijem in sodelovanjem z vrhunskimi športniki, so privedle do razvoja izdelkov, namenjenih zadovoljevanju zahtev, potreb in zahtev športnikov, od amaterskih do profesionalnih.

Strast do športa je gonilna sila podjetja in nas spodbuja k nenehnemu iskanju inovativnosti in prenove, da bi potrošniku vedno dajali najboljše.

let delovanja
0
različnih izdelkov
0
prodajnih lokacij
0
skupen cilj
0

Razvoj izdelkov izhaja iz študije novih surovin in novih tehnologij za pakiranje do njegove sprostitve po skrbnem pregledu.

 

Kakovost je osrednja točka, na kateri ProAction dnevno vlaga: zahtevo za potrdila o celoviti analizi za izbiro sestavin, študije stabilnosti za spremljanje kakovosti izdelkov v čas in analize, ki jih izvajamo v akreditiranih laboratorijih, da bi zagotovili odsotnost glutena, laktoze in doping snovi, vključenih na seznam S1 (Svetovna protidopinška agencija) WADA.

 

Proasport vam nudi najširši program prehranskih izdelkov za športnike v Sloveniji.

Profesionalnost, kvaliteta, inovativnost in iskrenost.

Povezovanje športno aktivnih v skupino polno sinergije z željo po lastnemu napredku. S konstantnimi inovacijami ljudem ponujati ravno tisto, kar najbolj potrebujejo pri podpori za vse svoje športne aktivnosti.

Šport je način življenja.

Možnost sodelovanja

Iščete novo poslovno priložnost? Gojite strast do športa in zdravega načina življenja?   Vabimo vas, da postanete del uspešne Proa sport zgodbe.

 

Postanite partner/pooblaščeni prodajalec blagovne znamke ProAction. Smo namreč edini in ekskluzivni uvoznik blagovne znamke ProAction v Sloveniji in na Hrvaškem. 

 

Naša ponudba obsega več kot 100 izdelkov, namenjenih tako profesionalnim kot tudi rekreativnim športnikom ter ljubiteljem zdravega načina življenja. 

 

Ali želite imeti dostop do posebnih veleprodajnih cen za partnerje?  Bi radi zastavili kakršna koli vprašanja, povezana z veleprodajo, ali preprosto zaprosili za veleprodajni račun? 

 

Izpolnite kratek obrazec.  Vzelo vam bo le nekaj sekund.