Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Reference

Izjave članov kolesarske ekipe KK ADRIA MOBIL o ProAction izdelkih

 

David Per:

''Od izdelkov Pro Action mi je všeč Nuts Bar, ker nima cisto klasicnega okusa kot ostale energijske ploscice. Vsec mi je okus arasidou, ki ploscico naredi drugacno.''

Gašper Katrašnik:

''Meni osebno so vsec nuts bari in beljakovinske ploscice, ker so dobrega okusa, imajo pa tudi beljakovine, tako da so primerne za zacetek dirke''.


Matej Drinovec:

''Aminobar-ker se mi ne topi v žepu, je dobrega okusa in mi da dovolj energije.''

 

Gorazd Per

 '' Všeč mi je amino bar endurance, okus čokolade, zaradi okusa, ker je mehak in ga zato lažje prežvečim.''

 

Jure Golčer

 '' Meni so izdelki ProAction všeč. Je pa res, da ne uživam tekočih gelov. Napitek Mineral plus se mi zdi zdi OK, kakor tudi ploščice. ''

 

Domen Novak

 '' Meni je všeč napitek Mineral plus, po njemu nimam krčev in je dobrega okusa.''

 

Radoslav Rogina

 '' Od izdelkov ProAction so mi najbolj vsec ploščice Amino bar zarad sestavin ki jih ponujajo, ravno tako Nuts bar, Fruit bar zarad dobrega okusa, od ostalega pa najvec uporabljam še Isolate whey proteine ki imajo pravo kolicino sestavin ki jih rabim po treningu in so odličnega okusa.''

 

Jon Božič

 '' Meni so najbolj všeč geli Mineral plus Magnezij in Potasi, po njih nimam krčev in so dobrega okusa. ''

 

Izjave članic ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana o ProAction izdelkih

 

 

Laura Šimenc

Proaction izdelki:
Najljubši izdelki so Amino bar okus čokolada, ki jo uporabljam med težkimi treningi in tekmovanji, se lepo topi v ustih, je zelo prijetnega okusa in hitro telo oskrbi z energijo, ter potrebnimi aminokislinami, ki mišice hranijo med napori in pripomorejo k hitrejši regeneraciji. Med dirkami uporabljem gel Cola, brez kofeina, in izotonični napitek, po dirkah pa BCAA in omega 3 tablete za regeneracijo. Po dirkah popijem Isolat Whey z glutaminom, najboljša malica, ki si jo privoščim 'pre'večkrat po in med napornimi etapami pa je regeneracijska tablica Double bar, za posladkati brez slabe vesti. 

 

Urša Žigart

"Najboljši Proaction izdelki so geli, saj med dirko takoj poskrbijo za nov val energije. Če potrebujem še večji zagon, še posebej proti koncu dirke, vzamem tistega z dodatkom kofeina."

 

Tanja Elsner

Fruit Bar

Pred dirkami in med daljšimi treningi uporabljam sadne ploščice Fruit Bar. Ploščica mi je zelo všeč zaradi sadnega okusa ter zato, ker ni preveč sladka, vendar pa še vedno zagotavlja dovolj energije, ki jo potrebujem med treningom. Njena prednost je tudi v tem, da je idealna za vroče poletne dni, saj ni oblita s čokolado. 

Carbo sprint gel

Gel uporabljam izključno med dirkami, meni je najbolj všeč cola. Pri gelu mi je všeč ker tako kot sadne ploščice, tudi gel ni preveč sladek in je dobrega okusa, ter ni preveč lepljiv, zato ga med dirko brez težav zaužiješ. Prednost pa je tudi v njegovi embalaži saj je majhna in priročna. 

 

Polona Batagelj

CARBO SPRINT BCAA energijski gel

Ker med tekmami uporabljam le energijske gele, sem z učinki Carbo Sprint BCAA energijskega gela zelo zadovoljna. Z zaužitjem gela dobim hiter vnos energije, ki je med tekmami najbolj pomemben. Poleg tega je tudi sestava samega gela zelo dobra, saj vsebuje zadostno količino OH, poleg tega pa tudi BCAA, ki jih drugi geli navadno ne vsebujejo, a so še kako pomembne za športnike.

 

Špela Kern

 

Jaz najbolj uporabljam kremo pre-gara. Odkar jo uporabljam nimam vec tezav z rdeco in uneto kozo. Uporabljam jo pred treningi in tekmami.

 

Anna Plichta

I realy like all nutrions Proaction during trainings and races. ProAction bar give  me a lot of energy during long distance, and natural taste with fruits is realy good alternative.  Gels,i use during race because it's the best solution if you need immediately a big dose of energy.  Also energy drink has realy fresh taste, and provides all minerals and carbo.

For me the best is recovery drink Pro Muscle Isolate Whey + Glutamine. which contains a lot of proteins to the best recovery after hard training and races, and what for me  is also important this suplement has a low level of calories.

 

Jelena Erić

I like the fruit proaction energy bar. Its quite tasty and with good energy value. I use it on races and trainings. 

After hard training and races for recovery my favorite is proaction Whey Protein with chocolate taste. 

 

Urša Pintar

Carbo sprint gel in R pro

Med dirkami uporabljam energijske gele Carbo sprint gel. Geli Proaction so mi všeč, izkazali so se kot zelo učinkoviti, po zaužitju gela hitro občutim več energije. Po treningih in po dirkah za regenaracijo uporabljam R Pro napitek v kombinaciji z Whey Isolate,  kar mi pripomore k hitrejšemu okrevanju po naporih. 

 

Eugenia Bujak

 

Martina Ritter

 

 

Anja Rugelj

Olena Pavlukhina

Mia Radotić

Kontinentalna ekipa Radenska Kuota

 

 

    

    

    

   

 

 

Kolesarska ekipa Radenska AS (starejši mladinci do 19 let)

 

 

   

   

                                      

 

 

Profesionalna kolesarska ekipa Bardiani – CSG Pro Team

http://www.bardianicsf.com/index-en.php

 

         

         

         

Člani kolesarski kluba Bardiani so zadovoljni uporabniki  izdelkov ProAction!

 

Kolesarska ekipa Meriadiana - Kamen Pazin

 

 

                                    

   

   

 

Kolesarska ekipa JB Team

 

 

     

     

 

Smo ponosni sponzorji:

KK ADRIA MOBIL

V KK Adria Mobil je v novi sezoni 2016 prišlo do kar nekaj novosti. Med drugimi so dobili novega uradnega dobavitelja za prehrano. Z napitki in energijskimi ploščicami bo letos kolesarje oskrboval ProAction. Da gre za vrhunske energijske dodatke so kolesarji dokazali na prvih dveh dirkah v sezoni, ko so osvojili eno prvo, drugo in tretje mesto.


V kolesarstvo je poleg vrhunskega kolesa med drugim potrebna tudi kakovostna prehrana. Da lahko treniraš in dirkaš po pet ur in več na dan telo potrebuje veliko energije. Letos bo za Adiine kolesarje skrbel ProAction,  zato se ni bati, da bi izčrpani predčasno končali dirko. ProAction bo svoje izdelke predstavil  v prostorih kluba po predstavitvi ekipe, ki bo v četrtek 3.3.2016 v prostorih generalnega sponzorja Adria d.o.o. V klubskih prostorih bo tudi samopostrežni avtomat z izdelki in vsi zainteresirani lahko poskusite kaj vam ponujajo.

Trener Boštjan Mervar»V kolesarski klubu Adria Mobil v sezoni 2016 uporabljamo športno prehrano ProAction. Asortima izdelkov je zelo bogat, tako da fantje še niso uspeli poizkusiti vseh. Kar smo preizkusili je odličnega okusa in naši kolesarji zelo pohvalijo. Pri slovenskem zastopniku izdelkov ProAction se zelo trudijo, da kolesarjem predstavijo prednosti njihovih izdelkov in mi jim bomo pri tem pomagali«.

 

ŽENSKA EKIPA BTC CITY

Če bi se morale opisati z eno besedo, bi verjetno z entuziasti povedale bolj ali manj vse. Orjemo ledino slovenskega ženskega cestnega kolesarstva. Kolesarski klub Rog je  namreč trenutno edini profesionalni kolesarski klub, ki ima v svojih vrstah tudi žensko ekipo.

Ime nam je BTC CITY LJUBLJANA– to sta naša največja podpornika. Radi nam rečejo tudi Poletovi angelčki, ali na kratko angelce. V ekipi smo Polona BatageljUrša Pintar, Anja Rugelj, Alenka Novak, Špela Kern, Anita Žnidaršič, Tesa Vilar, Urška Žigart, Mia Radotić, Martina Ritter, Elena ValentiniEugenia Bujak, Eva Lechner, Olena Pavlukhina in Jelena EričAlfa in omega ekipe je Gorazd Penko, vodja in strateg. Eden najuspešnejših slovenskih trenerjev in selektorjev. Več let tudi selektor slovenske ženske državne reprezentance. Kot pomočnik ekipo na dirkah spremlja Martin Krašek ter mehanika Boštjan Kavčnik in Igor Bertoncelj.

Direktorica prve profesionalne ekipe je Maja Oven.

Da pa ne bomo prehitro končali: hvala vsem, ki nas podpirate in spodbujate! Tudi vi ste nam omogočili, da smo dosegle to, kar smo, in da lahko še naprej sledimo svojim ciljem.  Najverjetneje nas ne bi bilo, če v nas ne bi verjeli številni sponzorji – hvala vam!

Na koncu pa še zahvala vsem tistim, katerih imen (še) ne poznamo, a vseeno navijate za nas.

 

MATEVŽ PLANKO - HITRI PLANKO

“Triatlon je del mene, brez njega si ne predstavljam življenja.”

 

 

KDO JE TA… HITRI PLANKO?

Sem Matevž Planko, 17 letni Kamničan. Trenutno obiskujem tamkajšnjo Gimnazijo in Srednjo šolo Rudolfa Meistra, kjer sem vključen v program Vzgojitelj predšolskih otrok. Tudi študij želim nadaljevati v pedagoški smeri. Morda na Pedagoški fakulteti, morda na Fakulteti za šport – vzgoja je namreč nekaj, kar igra v mojem življenju zelo pomembno vlogo, zato upam, da bom nekoč lahko svoja (tudi športna) znanja predajal naprej in na ta način pripomogel k razvoju mlajših rodov.

Tudi družina ima v mojem življenju posebno mesto. Prihajam iz zelo športne družine, kjer sta starša poskrbela za to, da v meni gori ljubezen do športa. Oba sta aktivna trenerja in tekmovalca v triatlonu, in če uporabimo teorijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa… Že od malih nog mi je šport risal nasmeh na obraz in tako sem že pri 6. letih pričel s treningi triatlona. Od tistega trenutka dalje je triatlon moj vsakdan. Vsakdan, v katerem zelo, zelo uživam. In še vedno mi riše nasmeh na obraz.

Sebe vidim kot zelo preprostega, spoštljivega in pozitivnega mladostnika, ki vedno rad priskoči na pomoč. Seveda – tudi s svojimi vrstniki se rad podružim, čeprav je v mojem življenju trenutno zelo malo prostega časa. Večino ga namreč posvečam – ja, uganili ste – športu.

Moja največja motivacija so cilji. Doseganje ciljev, če sem malce natančnejši. Dobro zastavljeni in (z malo sreče) doseženi cilji pa v športnem svetu pomenijodobre rezultate. Občutki, ko ob prehodu čez ciljno črto z očmi poiščem svoj (odličen, seveda!) rezultat na semaforju, so zato naravnost neopisljivi. So trenutki, ko samemu sebi izstaviš račun za ves vložen trud, vztrajnost, budilko sredi noči, litre znoja …

NAČRTI ZA PRIHODNOST?

Triatlon je del mene, brez njega si ne predstavljam življenja. Prav zato, cilji in želje za naprej niso majhni. V prvi vrsti si želim nabrati čim več izkušenj na tekmovanjih – ne samo na državnem, temveč tudi na mednarodnem nivoju. V naslednjih petih letih načrtujem preboj med prvo svetovno deseterico v kategoriji Junior ter prestop iz Sprint, v Olimpik kategorijo. Osrednji, dolgoročni cilj pa je deseterica svetovne elitne konkurence, vsaj 8 tekem svetovnega prvenstva in končno, uvrstitev na OI 2020 in 2024.

Olimpijske igre so sanje vsakega vrhunskega športnika in seveda – tudi moje. Želim si zastopati Slovenijo in narediti pomenljiv rezultat. Morda malce pavšalno ocenjujem, a zdi se mi, da triatlon v naši mali državici ni na seznamu priljubljenih športov. Prav zato je eden izmed mojih dolgoročnih ciljev tudi približati ta šport ljudem, jim predstaviti posebnost tega zanimivega, a hkrati tudi zelo zahtevnega športa. Za dobre triatlonske rezultate je morda potrebno opraviti malce več dela kot pri drugih športih – predvsem zaradi treh različnih disciplin, ki zahtevajo povsem svoje pristope, a na koncu štejejo le kot uigrana celota.

 

Marko Baloh, vzdržljivostni kolesar

 

baloh-2

Kolesar, ne navaden kolesar, ampak človek, ki preizkuša meje človeškega telesa. To je: Dirka Okrog Slovenije, Race AcrossAmerica, dirka po Švici čez vse gorske prelaze, 24 urno vrtenje pedal; številke, ki jih težko prepeljemo z avtomobilom, kaj šele s kolesom.

Ker je Marko v svoji kolesarski karieri nanizal preveč uspehov, da bi vse zapisali bomo izpostavili le tiste, ki so zanj osebno najpomembnejši.

baloh1

Zame najpomembnejši uspehi? Jih je kar nekaj:
- prav vsi RAAM-i, najbolj ponosen sem na dve tretji mesti solo (2009 in 2011) ter na zmago v dvojicah s Tomažem Perčičem (2008)
- svetovni rekord 24ur na pokritih velodromih 903,75km (povprečna hitrost 37.66km/h)
- zmaga na DOS 2011 solo in 2013 v dvojicah z Iztokom Melanškom
- zmaga na Tortour 2009 solo
in vse ostale zmage, ki jih je kar precej...

V letu 2015 je Marko obnovil sodelovanje s Pro Action. Le-to ga bo skozi leto podpiralo s prehranskimi dodatki, napitki, energetskimi ploščicami in ostalimi izdelki, ki mu bodo pomagali na treningih in tekmah. Marko je s Pro Action sodeloval že leta 2010, ko je bil glavni cilj sezone svetovni rekord v 24-urni vožnji na zaprtem velodromu. Cilj je bil takrat tudi dosežen!

Ker ima Marko za seboj ogromno izkušenj je prava oseba, ki nam lahko nekaj več pove o prehrani na treningih in na vzdržljivostnih preizkušnjah. Postavili smo mu nekaj praktičnih vprašanj, ki so vam lahko v pomoč. Včasih je bolje poslušati nasvete izkušenejših in se ne učiti na lastnih napakah. Vsekakor je pravilna prehranska podpora ključna za uspeh v vseh športnih, še posebno pa na vzdržljivostnih preizkušnjah kot je Dirka okoli Slovenije.

Dos je posebna tekma in zaradi te specifike zahteva tudi posebno nutricionistično podporo; kaj konkretno to pomeni? Kako se to vidi že v treningih?
Najbolj osnovno navodilo je, da ne preizkušaj ničesar novega med dirko samo, torej vso prehrano moraš dodobra preizkusiti na treningih.

Kako konkretno zgleda prehrana na Dos-u? Kaj ješ prej, vmes, ko počivaš...
DOS je kar se tiče prehrane kot vsaka kolesarska dirka, le da je nekajkrat podaljšana. :) Torej pred dirko enak režim kot normalno - velik obrok testenin kake 2-3 ure pred startom. Med dirko samo pa vsaj zame velja med 350 in 400 kCal/uro, ki jih dobim nekaj s specialno športno prehrano (ploščice kot so Amino BarFruit BarCrunch Bar) , nekaj z običajno prehrano, kot so sendviči (salama/sir, nutella, marmelada), sadje (banane, datlji), enkrat dnevno poskusim dobiti pravi obrok (testenine), seveda se vse prehranjevanje dogaja na kolesu. Počivanja na DOS-u ni!

Kje so pasti prehrane na taki tekmi? Kako ga lahko polomimo? Mogoče, če opišeš kakšno slabo izkušnjo?Na kaj je potrebno najbolj paziti?
Polomiš ga edino, če nisi pred dirko preizkusil prehrane in telesa navadil na le-to. Seveda se zgodijo tudi problemi, sam sem na enem od DOS-ov bruhal kake 3 ure po startu. Razloga ne vem, verjetno sem pa pojedel kaj takega na večer pred dirko. Ker se na dirki ne smeš (nočeš) ustaviti, sem seveda nadaljeval, vendar s precej manjšim tempom, ker nekaj časa nisem mogel vnašati kCal. Najprej sem začel jesti suhe žemlje in piti vodo, po nekaj urah se je želodec unesel in počasi sem prešel na normalno prehrano med dirko. Zanimivost te zgodbe je, da se je to zgodilo na edinem DOS-u, ki sem ga zmagal. :)

Kako vpliva vreme na prehrano?
Vreme vpliva bolj na hidracijo, saj je v primeru hladnega vremena in dežja malo težje vnašati potrebno količino tekočine. Je pa res, da v primeru vročine potrebuješ precej več le-te. Glede vnašanja kCal je pa morda ravno obratno, da v primeru hladnega vremena potrebuješ več energije, da uspeš tudi pogreti telo.

Po koncu dirke? Kaj je pomembno za regeneracijo.
Če si se pravilno prehranjeval med dirko samo in vnašal poleg ogljikovih hidratov tudi proteine, po dirki sami naj ne bi bilo nič hudega. Seveda si pa ZELO lačen, predvsem pa željan prave hrane, kot je kakšen masten svinjski zrezek ali kaj podobnega. Osnovno pravilo po dirki je, da si lahko privoščiš, kar si telo zaželi. Pokuril si tako ali tako dovolj kalorij, da poješ poljubno vse. Torej, če je to pizza, naj bo pizza ali pa Big Mac ali čevapčiči, ni važno. Telo si imel na hudi preizkušnji dva dneva ali celo več in prav je, da mu privoščiš tisto, kar mu primanjkuje.
Dobra masaža dan ali dva po dirki bo gotovo pripomogla pri regeneraciji in potem nekaj prav počasnih in lahkotnih voženj s kolesom, bo tudi pomagalo spraviti mlečno kislino iz mišic. Dokler ne začutiš spet želje po malo hitrejšem kolesarjenju, potem pa jovo na novo. Novi cilji bodo kmalu na vidiku...

Marko želi Srečno vsem na DOS-u!

 

Laura Šimenc

 

laura

Laura Šimenc, kolesarka, študentka veterine in letos tudi članica profesionalne ženske kolesarske ekipe NÖ Radunion Vitalogic bo letos predstavljala in uporabljala izdelke ProAction.

Športno pot ja začela v triatlonskih vodah, kjer je dosegla nekaj lepih uspehov. Toda pot jo je pripeljala do izjemnih dosežkov v kolesarstvu. V letu 2014 je zmagala v slovenskem kolesarskem pokalu, bila prvakinja v vzponih in kronometrih. Poleg tega pa je dosegla izjemno drugo mesto na Maratonu Franja in nato zmagala še na amaterskem svetovnem prvenstvu.

Letos jo čaka nova preizkušnja, sodelovanje v Elite ekipi.

Laura je povedala nekaj besed o začetku sezone: »Pripravljam se na prvo dirko sezone, ki bo 29.3. V Italiji, to bo tekma za svetovni pokal Tropheo Alfredo Binda v Italiji, pri tem mi zelo pomagajo izdelki ProAction, od katerih mi je najljubša tablica Amino Bar mela albicocca, ki je odličnega okusa in trdne konsistence, da se ne drobi oz. paca med jemanjem med vožnjo, poleg tega pa tudi Carbo sprint gel Cola, ki mi bo priskrbel energijo za močan zaključek.«

Lauri želimo veliko uspehov.

 

Tanja Kavčič

 

tanjak

Ultrakolesarka Tanja Kavčič je ena izmed redkih deklet, ki se odpravi na kolo za več kot štiri ure...prevoziti 300 in več kilometrov na eni rundi se sliši precej noro, a Tanji to uspeva. Zaradi njene volje in moči ji bo ProAction v sezoni 2015 pomagal, da se bo nabralo še veliko kilometrov...

nagrade

Spodaj lahko preberete kaj je Tanja povedala o sebi in svojih podvigih. Mogoče pa najdete navdih za svojo naslednji izziv.

Sem Tanja Kavčič in od leta 2011 se ukvarjam z ultra kolesarstvom. Sem članica Kolesarskega kluba Djak iz Nove Gorice, športnega društva Randonneurs Slovenija ter športnega društva BIK.SI.
Na pot ultra kolesarstva sem stopila povsem po naključju, res pa je, da so vsa moja pretekla športno rekreativna udejstvovanja imela pridih vzdržljivosti. Rada sem kolesarila v zelo strme klance, preplavala čim daljše razdalje, pretekla čim daljše proge.
Pobudnik in motivator mojega ultra kolesarstva je bil Andrej Zaman, priznani slovenski in svetovni ultra kolesar. Za to pobudo ter številne spodbude in pomoči na brevetih in treningih sem mu še danes hvaležna.

Odtlej so bila vsa leta do danes zaznamovana z breveti. Naj omenim le tiste najdaljše in najtežje, ki sem se jih udeležila in jih tudi prevozila:
2012 – Slovenskih 1000+ (km)
Tour Blanc Rando, Italija, 600 km, 10.000 višinskih metrov
1001 Miglia, Italija, 1630 km
2013 – Slovenskih 1000+ (km)
London – Edinburg – London, 1400 km
Madrid – Gijon – Madrid, 1200 km
2014 – Slovenskih 1000+ (km)
Ronde Aliénor d'Aquitaine, Francija, 1200 km
Giant Tour Blanc Rando, Italija, 1000 km, 16.000 višinskih metrov
Krug oko Srbije, 1000 km
Super randonee, Slovenija, 600 km, 11.000 višinskih metrov
V letih 2012 in 2013 sva se z Andrejem Zamanom udeležila DOSa, Dirke okrog Slovenije v kategoriji mešanih dvojic in obakrat zmagala. V letu 2014 sva zaradi bolezni odstopila.
V letu 2013 sem izpolnila pogoje za dosego priznanja Randonneur 5000, v letu 2014 pa še za dosego najvišjega svetovnega randonneurskega priznanja Randonneur 10000, ki sem ga osvojila kot 4. ženska na svetu, v družbi malo čez 100 moških randonneurjev. Obe priznanji podeljuje Audax Club Parisien.
V letu 2014 sem prejela tudi diamantno randonneursko vrtnico, za prevoženih 11000 km na brevetih doma in v tujini. Priznanje podeljuje športno društvo Randonneurs Slovenija.
V letu 2015 se zgodba ponavlja. Prevozila sem že nekaj krajših brevetov in trudim se pridno trenirati za vse, ki jih bom še vozila. Pri treningih in tudi na samih brevetih pa si že skoraj leto dni pomagam z odličnimi izdelki ProAction, Slovenija.