Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

O nas

O nas

Smo mladi tim zaljubljen v delo z ljudmi na področju športa. Zavedamo se pomembnosti pravilnega vnosa športne prehrane pred, med ali po športni aktivnosti. V Sloveniji smo na trgu od leta 2010 v Italiji pa je znamka ProAction poznana že več kot 15 let. Vsako leto imamo več zadovoljnih kupcev zahvaljujoč najvišji kakovosti izdelkov in pestremu programu športne prehrane in dodatkov. Našo znamko promoviramo na različnih športnih prireditvah po celotni Sloveniji, kjer se lahko pobliže seznanite z našo ProAction ponudbo. ProAction izdelke lahko kupujete tudi v spletni trgovini ter športnih trgovinah, kozmetičnih salonih, lekarnah in trgovinah z zdravo prehrano po celotni Sloveniji.

Uporabljene sestavine v ProAction izdelkih so vse vrhunsko potrjene kakovosti in pod stalnim nadzorom v skladu s protidopinškim kodeksom Nacionalnega olimpijskega gibanja, ki zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo dopinških substanc.

Znamka ProAction zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo snovi pridobljenih iz gensko spremenjenih organizmov (GSO).

ProAction je edino podjetje na področju športa, ki je povezano z italijansko državno zvezo proizvajalcev zdravstvenih proizvodov Federsalus in vsi proizvodi so vključeni v bazo Farmadati.

Izdelki ProAction so proizvedeni v Italiji v skladu z evropskimi predpisi.

Zakaj izbrati ProAction športno prehrano?

Na trgu športa, ki nenehno raste, ima ProAction, z registrirano blagovno znamko in patentirano formulo, enega največjih izborov edinstvenih prehranskih dodatkov za športnike.

Patentirane formule, izbira surovin in velika zavezanost k skrbi za stranke so pripomogli k rasti podjetja, ki je postalo znano po kakovosti in strokovnosti po celotni Italiji, Sloveniji in Hrvaški.

Pri nakupu naših izdelkov vam bomo pomagali po naših najboljših močeh in v najkrajšem času.

Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 0590 388 10 ali nam pišite po elektronski pošti info@proaction.si.

Vaš ProAction