Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

THERMO STACK INTENSIVE gel za ženske

Hiter pregled

Gel za oblikovanje telesa posebej narejen za ženske, ki omogoča lokalno izgubo maščob

38,45 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

THERMO STACK INTENSIVE COSMETIC ACTIVE GEL  za ženske je gel na osnovi aktivnih rastlinskih sestavin, ki se uporablja pri odvajanju odvečne tekočine.

Thermo Stack active cosmetic gel zanjo je posebna terapija proti celulitu, ki skupaj z uporabo formule Thermo stack drain v obliki tablet dosega viden estetski rezultat. Oba izdelka skupaj sta namenjena ženskam, ki s svojo prehrano zaužijejo veliko natrija, imajo povišan krvni pritisk in povečano nabiranje tekočine izven celic v nogah, kar povzroča nastanek celulita. Skupaj z obema izdelkoma se lahko uporabljajo tudi drugi termogenski dodatki iz skupine Thermostack Plus, ki so namenjeni zmanjševanju odvečne maščobe.

V gelu Thermo stack active cosmetic gel zanjo je prisoten encim bromelin, ki ga najdemo v steblu ananasa in deluje antiedemično in protivnetno, učinkuje pa tako, da zmanjša pretok krvi v predelih infiltriranega celulita in s tem lajša vsrkavanje izcedka. Gel je učinkovit v fazi vnetja, ko prevladujejo krvnožilne spremembe in neravnovesja, ki otežujejo delovanje kapilar, odgovornih za tvorjenje izcedka in nastanek celulitičnih oteklin.

Thermo stack gel ima trojni učinek:

-        odvajalni učinek zaradi aktivnih rastlinskih sestavin, ki odvajajo odvečno tekočino, ki zastaja v tkivih;

-        spodbuja mikro prekrvavitev kapilar in blagodejno deluje na fiziološke funkcije le-teh;

-        shujševalni učinek; kofein in escin, ki sta prisotna v odmerjenih količinah učinkovito odpravljata neestetski videz globinskega celulitisa.


Uporaba: masirajte želeno območje s krožnimi gibi, vse dokler se gel popolnoma ne vpije. Rdečica, ki se pojavi na območju nanosa kreme, se pojavi zaradi delovanja aktivnih sestavin, ki so prisotne v izdelku. Z redno uporabo gela Thermo stack active gel cosmetic zanjo bodo rezultati vidni že čez 3 do 4 tedne, odvisno od predhodne velikosti estetskih napak in od posamezničinega odziva na gel. Da boste dosegle željen učinek, gel nanesite vsaj dvakrat dnevno.

Embalaža: 200 ml steklenička

Opozorila: zaradi aktivnih snovi v gelu se lahko pojavi rdečica, občutek toplote in mravljincev na območju, kamor se je izdelek naneslo.

 

gal zanjo