Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

TESTO BOOSTER

Hiter pregled

POVEČA MOČ IN TONIČNOST  • Ta dodatek je bil zasnovan za športnike, ki se ukvarjajo s športi, kjer je potrebna moč,

  • njegova formulacija vsebuje aktivne sestavine primerne za ohranjanje mišične mase.

  • Vsebuje zink in acetilni L-carnitin


glutenlactose free

cena: 32,99 €

AKCIJA 19,80 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

TESTO BOOSTER je prehransko dopolnilo, ki vsebuje Tribulus terrestris, ecetil-karnitin, cink in vitamin B6 z toničnim učinkom in nudi podporo pri presnovi energije

Tribulus™ je sestavina, imenovana "Testosteron Booster". Ravno njegove glavne sestavine, steroidne saponine, delujejo tako, da podpirajo in krepijo fiziološko delovanje testosterona. Zaradi tega se lahko Tribulus 750 uporablja pri treningih za povečanje mišične mase. Tribulus 750 sestavljajo 750 mg tablete (300 mg saponina v tableti).

V enem izdeleku, v samo eni tableti, zagotavlja najboljše iz treh sestavin.

Priporočljivo ga je jemati v kombinaciji z beljakovinami. Testo Booster vsebuje visok odmerek  

saponinov in protodioscinsov iz Tribulus terrestrisa. Vsebuje tudi karnitin v svoji acetilni obliki in cinkov glukonata.

Te aktivne snovi so endogeni hormonski stimulatorji testosterona, zaradi česar
je izdelek še posebej primeren za športnike, ki želijo povečati svojo mišično maso in moč.

Sestavine: Tribulus terrestris (sadje), 60% suhega ekstrakta  saponinov, acetil-karnitin hidroklorid, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza; cinkov glukonat, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; magnezijev stearat, piridoksin HCl (vitamin B6).

Uporaba: Priporočamo dve tableti na dan

Pakiranje: 90 tablet

 

 HRANILNA VREDNOST

na 1 tableta

Energijska vrednost

0,65 kcal

5,0 kJ

Beljakovine (Nx 6,25)

0,01 g

Ogljikovi hidrati

0,12 g

Maščobe

0,015 g

 VNOS RASTLINSKIH SESTAVIN

na 1 tableta

Suhi ekstrakt plodov navadne zobačice (Tribulus Terrestris)

750 mg

Saponine iz Tribulusa

300 mg 

Pro Muscle Test Booster je prehransko dopolnilo na osnovi Tribulus terrestis acetila, L- karnitina, cinka in Vitamina B, ki podpirajo energetski metabolizem telesa in imajo tunični učinek na organizem.  To prehransko dopolnilo je zasnovano za športnike, ki se udejstvujejo v športih, kjer je pomembna moč, saj njegova sestava vsebuje aktivne sestavine, posebej primerne za podporo in gradnjo mišične mase.


Indikacije:

Tribulus Terrestris: Najpomembnejša lastnost Tribulus terrestrisa je povezana  z njegovim domnevnim pozitivnim vplivom ​​na proizvodnjo androgenih hormonov. Ti hormoni, tipični za moške, vendar pomembni tudi za ženske uravnavajo libido, spolne značilnosti in izgradnjo mišične mase.  Te učinki se pripisujejo skupini organskih snovi imenovani saponini, ki imajo stimulativni učinek. Semena Tribulus terrestrisa so bogata z protodioscini, steroidnimi saponini, ki vplivajo na povečano proizvodnjo endogenega  testosterona, dihidrotestosteroni, luteinizirajočimi hormoni (LH), dehidroepiandrosteronom (DHEA), dehidroepiandrosteron sulfatom (DHEA-S), s posledičnim povečanjem spermatogeneze in libida pri laboratorijskih živalih in ljudeh. Številni avtorji potrjujejo rezultate študij opravljene na bolnikih z srednjimi vrednostmi testosterona, ki kažejo na pomemben  vplivi te rastline na zdravje. Na podlagi teh raziskav je mogoče sklepati, da bi lahko Tribulus terrestris imel milejši učinek le pri ljudeh z baznimi hormonskimi težavami.  

Cink:  Cink je del več kot 200 encimskih kompleksov in je potreben za pravilno delovanje mnogih hormonov, vključno z  inzulinom, rastnim hormonom in spolnimi hormoni. Cink je pomemben sestavni del številnih encimov, ki sodelujejo pri presnovi energije. Ima antioksidativne učinke, pospešuje normalno delovanje prostate in sodeluje pri rasti in diferenciaciji celic. Poleg tega stimulira regeneracijo tkiv.

L-karnitin se omenja predvsem v zvezi z nadzorom telesne maščobe in hormonsko stimulacijo. V eni izmed študij na morskih prašičkih so pokazali, da je dodajanje acetil-L-karnitina prašičkom v starosti med  4 in 8 mesecev ( morski prašički dosežejo spolno zrelost pri 4 mesecih) zmanjšalo premer celic v podkožni maščobi za 7,7% , v primerjavi s povečanjem za 8, 6% pri prašičkih, ki jim niso dodajali acetil L-karnitin.  

Acetil-L-karnitin deluje tudi na hormonski ravni, saj stimulira hipotalamus (področje možganov, ki nadzira funkcije hipofize in proizvaja hormone, ki so shranjeni v sprednjem delu hipofize), da proizvaja večje količine hormonov, ki so odgovorni za sproščanje gonadotropinov. 

 

 

 

 

 

 

testo