Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • REP CRUSHER PREWOD 400g REP CRUSHER PREWOD 400g

REP CRUSHER PREWOD 400g

Hiter pregled

PREWOD je prehransko dopolnilo v prahu, s sladili, na osnovi citrulina, kreatina, beta-alanina (CarnoSyn) in L-alanil L-Glutamin (SUSTAMINE®), s kofeinom, riboflavini in vitaminom B6.

29,90 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Dodatek L-alanil-L-Glutamin Sustamine® + CarnoSyn povečuje zmogljivost med vadbo za moč in pri vzdržljivostnih športih.

Študija je pokazala učinkovitost zaužitje L-alanil-L-glutamin Sustamina med napora pri intenzivni vadbi. Klinična študija je pokazala, da L-alanil-L-glutamin Sustamina lahko pripomore k izboljšanju rezultatov pri športni dejavnosti pri zdravih aktivnih posameznikih, tako pri visoko intenzivni vadbi kot pri vzdržljivonstnih športih. Sustamine® je revolucionarna oblika dipeptid L-glutamina, ki zagotavlja kombinacijo čistega L-glutamina (amino kisline za spodbujanje mišične sinteze beljakovin) in L-alanina (aminokislina potrebna za obnovo glikogena).

Rezultat encimskega procesa, ki povezuje ti dve aminokisline skupaj je oblika dipeptide, ki je mnogo manjša od popolnega proteina in se lahko zato hitro absorbira. Sustamine je klinično preizkušen in predstavlja pomemben napredek v športni prehrani s pomočjo katerega se športniki rehidrirajo in izboljšajo regeneracijo.

 

Kot pove že ime izdelka CarnoSyn® beta-alanin je le-ta pomemben za sintezo karnozina. Beta-alanin je aminokislina, ki se veže z aminokislino histidin, da se v mišici tvori v karnozin. Visoke ravni karnozina v mišici imajo 4 pozitivne učinke.

Zakaj naj uporabljamo prehransko dopolnilo beta-alanin CarnoSyn? Študije so pokazale, da je v telesu prisotnega dovolj histidina za tvorbo mišičnega karnozina. Kar primanjkuje telesu pri sintezi karnizina je beta-alanin. Uporaba patentiranega beta-alanina pozitvno deluje na aktivacijo in delovanje mišic. CarnoSyn in beta-alanin sta se izkazali za učinkoviti učinkovini v več kot 55 znanstvenih študija med katerimi jih je bilo 15 objavljenih v strokovnih znanstvenih revijah. Dr. Roger Harris je doktoriral iz biokemije na Univerzi v Walesu, Aberystwyth. CarnoSyn® beta-alanin v kombinaciji z naravnim histidinom povečuje karnozin v mišicah in optimizira vsako vadbo. Karnozin v telesu lahko delujejo kot varovalnega sredstva za boj proti kopičenju mlečne kisline in zmanjšuje utrujenost mišic, ter pospešuje regeneracijo. Poleg tega povečuje moč mišic, saj karnozin omogoča, da so mišice dlje časa v kontakciji. Izboljša maksimalno mišično moč. S povečanjem mišične moči, hitrejšo regeneracijo mišic in povečanjem odpornosti karnozin optimizira visoko intenzivno in dolgotrajno. Tako izboljšuje vsakodnevne treninge in tekmovalni performans.

Navodila za uporabo: raztopite 20 g (kar ustreza 1 odmerku) v 200 ml vode in spijete enkrat na dan pred vadbo.

Sestavine: gostila: sorbitol, izomaltat; citrulin malat, kreatin monohidrat, citronska kislina; arome, beta-alanin (CarnoSyn), L-alanil L-glutamin (Sustamine®), kofein, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid; sladilo; sukraloza; Riboflavin (vitamin B2), barvilo: Bakrovi kompleksi klorofilov; piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Ni primerno za otroke. Ob dolgotrajnem uživanju se posvetujte z zdravnikom. Vsebuje kofein (dnevni odmerek 200 mg). Ni priporočljivo za majhne otroke in ženske med nosečnostjo in dojenjem. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Način shranjevanja: Hraniti v hladnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi. Izogibajte se izpostavljanju izdelka pred toploto in sončno svetlobo. Datum uporabe velja za izdelek, ki je pravilno hranenjen v zaprti embalaži.