Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • WHEY PROTEIN 25 g WHEY PROTEIN 25 g
Previous

Carbo Sprint Gummy Race

WHEY PROTEIN 25 g

Hiter pregled

VEČ MOČI IN VEČ MASE!  • Whey protein je narejen izključno iz sirotkinih mlečnih beljakovin in mikro ultrafiltrata

  • Z dodanimi vitamini

  • Visoka biološka vrednost

  • S kompletnim aminokislinskim profilom2,20 €

Zaloga: Ni na zalogi

Opis izdelka

Sirotkove beljakovine so zasnovane za vse športnike, ki sledijo dieti z namenom povečanje mišične mase, ki zahtevajo stalen vnos kakovostih beljakovin v njihovi prehrani. Z eno porcijo pridobimo približno 25 g sirotkinih proteinov z najvišjo biološko vrednostjo (B 100). 

Izdelke ne vsebuje glutena in ima nizko vsebnost sladkorja. Whey proteini se hitro topijo v mleku ali vodi.

PREHRANSKO DOPOLNILO V PRAHU BELJAKOVINE SIROTKE z vitamini so namenjene športnikom, ki želijo z vnosom kakovostih beljakovin v prehrano, povečati mišično maso. 

Beljakovine sirotke je prehransko dopolnilo v prahu, ki, kot že ime pove temelji na instantiziranih beljakovinah sirotkine in zgoščenimi z L-lizinom, glicinom in vitamini. Beljakovine prispevajo k rasti in vzdrževanje mišične mase. Vitamina C in E, delujeta pri zaščiti celic, vitamini B-skupine (riboflavin, niacin, pantoteinska kislina, vitamin B6, folna kislina in vitamin B12) prispevajo k zmanjšanju utrujenosti. V primerjavi z drugimi izdelki na trgu ima ta prehranski dodatek višjo koncentracijo glycomacropeptidov (GMP), (28%) in visoko koncentracijo BCAA. Deluje na izločanje želodčnih sokov in na sprostitev hormona CCK (cholecystokinina).

Povečuje občutek sitosti. Whey Protein je idealen izdelek za športnike, ki intenzivno vadijo in so zato utrujeni ali pod stresom.

Izdelek ProMuscle Sirotkine Beljakovine izdeluje eno največjih podjetij za športno prehrano v Italiji ProAction, znano po kakovosti in tehnoloških inovacijah. Zaradi obdelave pri nizkih temperaturah beljakovine sirotke ohranjajo hranilno vrednost. P

Način priprave: 30 g (3 žlice) raztopimo v 2-3,5 dcl vode ali mleka in dobro premešamo.

Uporaba: po telesni aktivnosti ali kot samostojen obrok pri beljakovinski dieti.

Sestavine: Beljakovine sirotke v instant obliki (vsebuje emulgator: lecitin soja), L-Lizin hidroklorid, Glicin, Aroma, Gostilo: ksantan Gumi; Vitamin C (L-askorbinska kislina), Sladilo: Sucralose; Vitamin E (acetat DL-alfa vitamin E), Niacin, pantoteinska kslina (kalcijev D-pantothenate), Vitamin B6 (pyridoxine hidroklorid), Riboflavin, tiamin (Tiamin hidroklorid), folna kislina (pteroilmonoglutamin), Biotin, Vitamin B12 (cyanocobalamin).

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte v času nosečnosti in za otroke. Pri daljšem obdobju jemanja se posvetujte z zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Hraniti v tesno zaprti posodi v hladnem in suhem prostoru, izven dosega otrok, mlajših od treh let.