Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

GLUTAMINE GOLD

Previous

MULTIVIT

NITRO PUMP

Hiter pregled

VEČ ENERGIJE PRED TRENINGOM  • Dodatek na bazi arginina

  • Močno spodbuja proizovdnjo dušikovega oksida in beta-alanina


glutenlactose free

26,39 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Nitro Pump arginine je prehransko dopolnilo na osnovi arginina, ornitina in citrulina, ki močno spodbujajo proizvajanje dušikovega oksida.

Nitro Pump spodbuja proizvajanje dušikovega oksida, kar pripomore k boljšemu počutju čez dan, krepitvi mišic, zmanjševanju telesne maščobe in povišanju vnosa energije pred začetkom intenzivne vadbe. Arginin AKG je zelo pomemben za pravilen pretok krvi (vazodilatacijo) po celotnem telesu in poveča razvitost mišičja. S povečanjem razvitosti mišičja si telo hitreje opomore, vadba je učinkovitejša in izboljšajo se vsi športni nastopi. Kombinirano jemanje arginina-ornitina-citrulina je ena izmed zadnjih novosti na področju prehranskih dopolnil za športnike, saj spodbuja proizvajanje hormona GH (rastnega hormona). Med aminokislinami je najbolj priljubljen prav arginin, saj ga tudi več raziskav priporoča športnikom.

Stare in nove raziskave dokazujejo učinkovitost dodajanja arginina v tolikšni meri, da je ta aminokislina vedno bolj prisotna v dopolnilih in vedno bolj prodajana. Citrulin se uporablja pri številnih funkcijah v človeškem telesu, saj se pri zaužitju pretvori v dušikov oksid in arginin, ki sta bistvena za razvoj mišične mase. Ornitin vpliva na izgradnjo mišic in obnavljanje oslabljenega mišičnega tonusa, zagotavlja zdravje, gibčnost in blagodejno vpliva na tkiva.

Primeren za: osebe, ki intenzivno trenirajo, ki potrebujejo več energije in vzdržljivosti, imajo hiter življenjski ritem in uživajo nepravilno prehrano.

Če povzamemo, ima izdelek Nitro Pump naslednje prednosti:
- večja razvitost mišičja,
- boljše obnavljanje mišic,
- zmanjšanje trofike maščobnih tkiv,
- odpravljanje znakov staranja (obnavljanje celic).

Sestavine: arginin alfa ketoglutarat, ornitin alfa ketoglutarat, citrulin malat, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalna celuloza, sredstvi proti strjevanju: silicijev dioksid in magnezijev stearat.

Uporaba: Vzemite 1 tableto na dan pred odhodom v telovadnico.

Pakiranje: 60 tablet

 

Opozorilo: Dopolnilo uživajte kot dodatek raznoliki in uravnoteženi prehrani ter zdravemu načinu življenja. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Uživanje dopolnila ni primerno za nosečnice in otroke ter dlje časa brez posveta z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let.

 

HRANILNA VREDNOST

Na 1 tableto

Na 100 g

Arginin AKG

900 mg

69,23 g

Citrulin malat

100 mg

7,7 g

Ornitin OKG

50 mg

3,85 g

nitropump