Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

REP CRUSHER® ANR (ANR) 500g

Previous

LIFE MULTIVIT FORTE

PROTEIN ISOWHEY 725g

Hiter pregled

PROTEIN ISOWHEY je prehransko dopolnilo v prahu izdelano iz izolata beljakovin sirotke kakovosti Carbery obogateno z glutaminom s certifikatom KyowaQuality®, vitamini z aromo čokolade z in sladkano s sukralozo.

Okus: čokolada, vanilija

Pakiranje: 725g
47,71 €

Zaloga: Na zalogi

* potrebna polja

47,71 €

Opis izdelka

PROTEIN ISOWHEY je prehransko dopolnilo v prahu izdelano iz izolata beljakovin sirotke kakovosti Carbery obogateno z glutaminom s certifikatom KyowaQuality®, vitamini z aromo čokolade z in sladkano s sukralozo.

Uporaba: sirotkine beljakovine imajo visoko biološko vrednost in so zaradi postopka hladne ekstrakcije s prečnim tokom dobro prebavljive in odlično topne. Izolati sirotkinih beljakovin so pomembni pri izgradnji in zaščiti mišic, saj pomagajo zaščititi mišice pred oksidativnim stresom, ki nastane med vadbo. S prehrambenega vidika Protein IsoWhey vsebuje visok odstotek esencialnih aminokislin, razvejanih aminokislin (približno 25%) in žveplenih aminokisline (cistein in metionin). Sirotkine beljakovine se zelo hitro absorbirajo kar omogoča hitrejšo regeneracijo. Protein IsoWhey zmanjšuje katabolizem mišic in deluje ot močan naravni antioksidant zahvaljujoč prisotnosti glykomakropeptidov (GMP). Glycomacropeptidi delujejo na želodec in na sproščanje hormona CCK (holecistokinin), ki povečuje občutek sitosti. Prav zato je izdelek odličen v kominaciji z niszko kalorično prehrano. Aminokislinska sestava vsebuje dragocen vir cisteina (2,4%), ki pospešuje sintezo glutationa (GSH) in s tem odpornost telesa. . Poraba GSH se poveča med stresom, ki ga povzroča vadba. Sirotkine beljakovine, ki so uporabljene v formulaciji proizvoda imajo visoko biorazpoložljivosti in visoko vsebnosti esencialnih aminokislin. Taka sestava proizvoda predstavlja vrhunsko obliko proteinskega dodatka, ki je primeren za športnike, ki želijo povečati mišično maso in ohraniti visok delež puste mišične mase ali delajo na definiciji. Protein IsoWhey je idealen tudi za ljudi, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi in tiste, ki kažejo znake pretreniranosti.

Glutamin je aminokislina z nekaterimi posebnimi značilnostmi zaradi katerih je pomembna in priporočljiva za ljudi, ki se intenzivno ukvarjajo s športom. Fizični stres (intenzivna športna vadba) pa lahko vodi do pomanjkanja glutamina in posledično do nesposobnosti organizma za sintezo potrebnih količin novih beljakovin. Raziskave kažejo, da zaloge glutamina med naporom bistveno zmanjšajo kar povzroči upočasnitev metabolnih funkcij mišice. Ko telo privedemo do stanja pretreniranosti lahko opazimo znake, ki so neposredno povezani s pomanjkanjem glutamina: 1 – Oslabitev imunskega sistema – hitreje zbolimo in zdravljenje je dolgotrajnejše 2 – Zmanjšanje zmogljivosti in znižanje srčnega utripa, težko dosežemo visok srčni utrip 3 - Mišice se ne regenerirajo do optimalnega stanja za nadlajno vadbo

To so posledice, ki jih lahko primeren in konstanten vnos glutamina preprečuje ali pomaga rešiti hitreje. V takih primerih je potrebno prilagoditi tudi intenzivnost vadbe, dokler telo ne vzpostavi optimalnega stanja, podobno kot pri okrevanju po dolgotrajni bolezni.

Uporaba: zaužijte 2 do 3 priložene merice dnevno glede na individualne potrebe raztopljene v 250 ml vode ali druge tekočine, po možnosti ne ob obroku.

Sestavine: sirotke proteinskega izolata (ISOLAC), razmaščen kakav v prahu, stabilizator: ksantan gumi, aroma, L-glutamin KyowaQuality®, emulgator: sojin lecitin; sladilo: sukraloza; Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin hidroklorid).

Opozorila: ne presežite največjega priporočenega dnevnega odmerka. Izdelek je primeren samo za odrasle. Hranite izven dosega otrok mlajših od 3. let. Pri dolgotrajnem jemanju se posvetujtez zdravnikom. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.