Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

GLUTAMINE GLUTAMAX 200g

Previous

1998 BAR

Vegan Bar

Hiter pregled

VEGAN BAR – ploščice primerne za vse, ki upoštevajo režim veganske in vegeatarijanske prehrane.

Okus: čokolada, moouse z lešniki


VeganOk


2,50 €

Zaloga: Na zalogi

* potrebna polja

2,50 €

Opis izdelka

Vegan Bar ploščica vsebuje visoko vsebnost beljakovin in vlaknin, primerna za vse športnike in ljudi, ki skrbijo za kakovostno prehrano. Vegan vsebuje beljakovine garha, konopljina semena ter kokosovo vodo. Beljakovina graha predstavlja dobro alternative živalskih beljakovinam. Kokosova voda je bogata z vitamini in minerali. Vsebuje vitamin C in vitamine skupine B, poleg kalcija, kalija, železa in magnezija. Primerna je za osvežitev in rehidrirajo. Semena konoplje so naravna hrana izbrana iz posebnih semen , ki vsebujejo visoke prehranske vrednosti.

Okus: čokolada, moouse z lešniki

Embalaža: 40 g.

Način uporabe: 1-2 ploščici na dan.

Sestavine Vegan bar - moouse z lešniki: glukozno-fruktozni sirup, sojine beljakovine- izolat, sladilo: sorbitol, sirup, glazura, kakav 6% (rastlinske maščobe -kokos in olje palmovih jedrc-saharoza, z nizko vsebnostjo maščob kakav v prahu, 5%, emulgator: soja lecithin, arome), kakav v prahu 5%, sončnično olje, kokosovo vodo, semena konoplje in začimb. Lahko vsebuje sledi orehov, lešnikov in mandljev.

Sestavine Vegan bar - čokolade: glukozno-fruktozni sirup, soja protein isolate, beljakovine graha- izolat, sladilo: sorbitol, sirup, glazura, kakav 6% (rastlinske maščobe -kokos in olje palmovih jedrc-saharoza, z nizko vsebnostjo maščob kakav v prahu, 5%, emulgator: sojin lecitin, arome), posneto kakav v prahu, 5%, sončnično olje, kokosovo voda, semena konoplje in začimb. Lahko vsebuje sledi orehov, lešnikov in mandljev.