Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Protein Gainer 1kg

Hiter pregled

Prehranska dopolnila na osnovi enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ovsene moke, mlečnih beljakovin, kreatina, glutamina in vitaminov. V prahu za rekonstitucijo, s sladkorjem in sladilom.


Pakiranje:1 kg


Kako uporabljati: Vzemite 2 do 3 obroke dnevno glede na individualne potrebe v 250-350 ml vode ali druge tekočine, po možnosti stran od obrokov.


Okus: čoko-biskvit, vanilija

39,90 €

Zaloga: Na zalogi

* potrebna polja

39,90 €

Opis izdelka

ProAction predstavlja Protein Gainer, izdelek, ki vsebuje 30% beljakovin, pridobljenih iz 3 izbranih in visoko kakovostnih virov proteinov; in 45% preprostih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo zelo visoko razpoložljivost energije, vsebuje tudi kreatin in glutamin za idealno hipertrofijo in okrevanje mišic. Vitamini izboljšajo metabolizem ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob v telesu ter izboljšajo psihofizično okrevanje. Pro Action PROTEIN GAINER združuje vse lastnosti celotnega dodatka mlečnih beljakovin in uravnotežen vnos ogljikovih hidratov z dobro porazdeljenimi lipidi, s čimer dobi izdelek z odlično zmogljivostjo kot gel, kot obnovitveni pijač glede na uporabo in kontekst usposabljanja.

Sestavine čoko-biskvit okus: beljakovinski kompleks [beljakovina iz sirotke koncentrirano in izolirano mleko (vsebuje emulgator: sojin lecitin), kazeinat kalcij (mleko)), ovseno moko, maltodekstrin, fruktozo, kreatin monohidrat, L-glutamin, kakav v prahu 6%, aroma, L-askorbinska kislina (vitamin C), Sladilo: sukraloza; D-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).

Sestavine vanilije okus: beljakovinski kompleks [beljakovina iz sirotke koncentrirano in izolirano mleko (vsebuje emulgator: sojin lecitin), kazeinat kalcij (mleko)), ovseno moko, maltodekstrin, fruktozo, kreatin monohidrat, L-glutamin, aroma, L-askorbinska kislina (vitamin C), sladilo: sukraloza; D-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).