Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

Jelly Bar

Previous

ZERO MINERAL DRINK rdeča pomaranča

PINK FIT DYNAMIC

Hiter pregled

IDEALNO DOPOLNILO ZA ŽENSKE
4,00 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Prehransko dopolnilo z železom, magnezijem in vitaminom C v šumečih tabletah s okusom gozdnih sadežev. Priporočljivo za ženske, ki sledijo prehranskemu programu za nadzor teže in za ljudi, ki jedo malo beljakovin ter potrebujejo več energije in vitalnosti čez dan.

Železo prispeva k normalni presnovi energije, nastajanju rdečih krvnih celic in hemoglobina in prilagajanju transporta kisika v telesu. Magnezij prispeva k vzdrževanju fiziološkega delovanja mišic in živčevja. Vitamin C pa k normalni presnovi energije. Roza Fit® Dynamic je idealno dopolnilo za ženske, ki imajo: • obilne menstruacije • zmanjšano absorpcijo železa (kronična driska, uporabi antacid zdravila) • celiakijo • strogo vegetarijansko prehrano • naporne športne aktivnosti • nosečnost in dojenje. Pink Fit® Dynamic vsebuje velik odmerek vitamina C (za pomoč absorpcije) ter magnezija, da se bolje veže na železo. Sestavine: citronska kislina, sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogenkarbonat, sredstvo za povečanje prostornine, sorbitol, L-askorbinska kislina (vit. C), magnezijev citrat, naravni okusi, borovnica, jagoda in malina, rdeča pesa v prahu, barvilo ribo avina-5'-fosfat in fumarate železa, sladilo sucralosa.

Način uporabe: vzemite 1 tableto na dan, najbolje po zajtrku, raztopljeno v 200 ml vode.

Embalaža: 12 šumečih tablet Roza Fit® Dynamic. Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka.

Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Prehranska dopolnila, ki ne sme biti namenjen kot nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalo učinkov.