Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

PRESTART SHOT

Hiter pregled

Je novo prehrambno dopolnilo v obliki shot – liquid z argininom, ornitinom, suhima izvlečkoma ginsenga in guarane ter sladilom


PRAKTIČNA ENERGIJA IN TONIČNOST


pred


glutenlactose free

2,84 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

PreStart shot s spodbujanjem proizvodnje dušikovega oksida v teku dneva zagotavlja tako beneficijo kot mišično zmogljivost, zmanjšanje maščobne mase in povečanje energije in moči, ki sta potrebni pred športnim udejstvovanjem. Poleg tega je zmes Arginin AKG-Ornitin OKG zelo pomembna za korekten in primeren krvni pretok (širjenje žil -vazodilatacija) po vseh delih telesa, ki pripomore k povečanju mišičnega trofizma. Ta trofizem vodi do hitrejše obnove, večje zmožnosti treninga in rasti vseh atletskih dejavnosti. Zaužitje arginina – ornitina stimulira proizvodnjo hormona GH (hormon rasti).

Arginin je vsekakor favoriziran med aminokislinami, tudi raziskave vedno bolj priporočajo uporabo le tega med športniki. Pozitivne študije v preteklosti in nove raziskave potrjujejo učinkovitost arginina, tako da sta se prodaja te aminokisline in dodajanje prehranskim dopolnilom močno povečala.

Ornitin je vključen pri izgradnji mišic, pri obnovi mišičnega tonusa po zmanjšanju le tega, zagotavlja konstanto zdravje, elastičnost in dobro počutje tkiv.

Tema vazodilatornima aminokislinama je team R&D dodal fitoterapevtsko zmes na osnovi ginsenga in guarane. Ginseng daje energijo in moč organizmu, pripomore, da se organizem po bolezni hitro okrepi, premaguje seksualne probleme in stabilizira učinke živčne narave; lahko tudi spremeni metabolizem ogljikovih hidratov in s tem izboljša uporabo kisika med športno dejavnostjo. Guarana ima prilagodljivostne lastnosti : povečuje odpornost organizma pri psihofizičnem stresu.

Namen : stimulira dilatacijo žil in zagotavlja učinkovit tonični efekt pred športno dejavnostjo.

Sestavine : voda, fruktoza, stabilizator: rastlinski glicerin, sok ribeza, AKG (arginin, alfa ketoglukarat), OKG (ornitin,  alfa ketoglukarat), aroma, regulator kisline ( jabolčna kislina), ginseng, guarana, kofein, kalijev sorbat, sladilo.     

Način uporabe : priporočena dnevna doza je od 1 do 2 plastenke. Hranite na hladnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi. Proizvoda ne izpostavljajte virom toplote in sončnim žarkom. Rok veljavnosti velja za korektno shranjeno, nepoškodovano plastenko. Odprto plastenko hranite v hladilniku pri 40C in jo zaužijte v roku 4-5 dni. Pred uporabo dobro pretresite.

Pakiranje :  plastenka 40ml

Opozorilo :  izdelek naj ne bo na dosegu rok otrok do tretja leta starosti. Ne prekoračite priporočene dnevne doze. Dopolnila niso zamenjava za raznoliko prehrano in zdrav način življenja.

 

 

HRANILNE VREDNOSTI   

za 100 ml

za 40 ml

Energetska vrednost

136,25 kcl/690,95 kJ

65,30 kcl/276,38 kJ

Proteini (NX625)

0,0 g

0,0 g

Ogljikovi hidrati

33,50 g

13,4 g

Maščobe

0,9 g

0,4 g

Vlaknine

0,0 g

0,0 g

Soli

0,05 g

0,02 g

Arginin

1,25 g

500 mg

Ornitin

0,375 g

150 mg

prestart shot