Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • REP CRUSHER POSTWOD REP CRUSHER POSTWOD

REP CRUSHER POSTWOD

Hiter pregled

Napitek za regeneracijo, s BCAA 9:2:2 s dodanim Vitaminom C, kalijem, magnezijem ter tavrinom

29,90 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

PostWod je namenjen za takojšnjo uporabo športnika Crossfit ter ostalih športnikov. Izdelek PostWod je sestavljen iz razvejanih amino kislin (BCAA) v novi formulaciji 9:2:2, skupaj s posebno formulo, ki temelji na Tavrinu, Vitamin C, Mineralnih Soleh in Betainu.

REP CRUSHER POSTWOD je dodatek z aminokislinami (v verigi razvejanih L-levcin, L-valin in L-izolevcin), tavrina, magnezija, kalijevega citrata in Vit C. Inovativna formulacija 9:2:2 BCAA v prahu je zasnovan tako, da olajša vnos kalorij med telesno aktivnostjo.

Oblikovanje v prahu pospeši absorpcijo aminokislin. Odsotnost sladkorjev v kombinaciji s prijetno aromo limone daje izdelku zelo dober okus. Post wod je obogatena z vitamin C, taurinom in alkalnim solem Mg in K, ki so bistvenega pomena za izboljšati fizično in psihično okrevanje.

 

Kako uporabljati? Raztopimo 20 g (enaka 1 merico in pol) v 250 ml vodi in vzemite enkrat na dan, po telesni dejavnosti.

Embalaža: Pločevinke, 400 g (20 odmerkov 20 g)

Okus: Pomaranča

Sestavine: Mešanica razvejane verige aminokislin istantaneizzati (L-Levcin, L-Izolevcin, L-Valin, emulgator: estri saccarici maščobnih kislin), gostilo: isomalt, ki povzročajo zakisljevanje: citronska kislina, jabolčna kislina, kalijec citrat, magnezij citrat, L-Taurin, Vitamin C (L-askorbinska kislina), arome, sladili: acesulfam k, sucralose, advantame; agent sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid; barvila: beta-karoten.

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali kakorkoli dlje časa brez posveta pri zdravnika. Čezmerna uporaba lahko deluje kot odvajalo. Prehranska dopolnila ne sme biti namenjeno kot nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Hranite zunaj dosega otrok.

Skladiščenje: Hraniti v hladnem in suhem prostoru, pri sobni temperaturi. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote in sončne svetlobe. Rok veljavnosti je odtisnjen na proizvodu. Pravilno shranjena je v neodprti embalaži.