Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • REP CRUSHER POSTWOD 400g REP CRUSHER POSTWOD 400g
Previous

Protein Gainer 1kg

REP CRUSHER POSTWOD 400g

Hiter pregled

Rep Crusher Postwod je novo v vodi topno nadomestilo za uporabo po vadbi (regeneracijo) z OH, z razvejanimi bcaa v razmerju 9:2:2 (L-levcin, L-valin in L-izolevcin) in s taurinom, magnezijem, kalijem in vitaminom C.
29,90 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Rep Crusher Postwod je novo v vodi topno nadomestilo za uporabo po vadbi (regeneracijo) z OH, z razvejanimi bcaa v razmerju 9:2:2 (L-levcin, L-valin in L-izolevcin) in s taurinom, magnezijem, kalijem in vitaminom C.
Razvejane aminokisline so zaželjeno nadomestilo v športni prehrani, saj povečajo sintezo beljakovin in preprečujejo razgradnjo mišic. V obliki praška v Rep Crusher Potwodu je njihova absorbcija zelo hitra. Magnezij in kalij pomagata pri normalnem delovanju mišic, medtem ko magnezij prispeva tudi k telesnemu ravnovesju elektrolitov in skupaj z vitaminom C pomaga pri zmanjševanju utrujenosti in okrevanju po naporu, tako fizičnem kot psihičnem.
Kako uporabljati? Raztopimo 20 g v 250 ml vodi in popijte takoj po telesni dejavnosti.
Pakiranje: 400 g (20 odmerkov 20 g)
Okus: Pomaranča

Sestavine: Mešanica razvejane verige aminokislin istantaneizzati (L-Levcin, L-Izolevcin, L-Valin, emulgator: estri saccarici maščobnih kislin), gostilo: isomalt, ki povzročajo zakisljevanje: citronska kislina, jabolčna kislina, kalijec citrat, magnezij citrat, L-Taurin, Vitamin C (L-askorbinska kislina), arome, sladili: acesulfam k, sucralose, advantame; agent sredstva proti sprijemanju: silicijev dioksid; barvila: beta-karoten.

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ne uporabljajte med nosečnostjo in pri otrocih ali kakorkoli dlje časa brez posveta pri zdravnika. Čezmerna uporaba lahko deluje kot odvajalo. Prehranska dopolnila ne sme biti namenjeno kot nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Hranite zunaj dosega otrok.

Skladiščenje: Hraniti v hladnem in suhem prostoru, pri sobni temperaturi. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote in sončne svetlobe. Rok veljavnosti je odtisnjen na proizvodu. Pravilno shranjena je v neodprti embalaži.