Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • CARBO SPRINT NRG PLUS CARBO SPRINT NRG PLUS
Previous

RACE BAR

Previous

DESCOVITAL GEL 500 ml

CARBO SPRINT NRG PLUS

Hiter pregled

PREHRANSKO DOPOLNILO OGLJIKOVIH HIDRATOV ZA ENERGIJO IN REHIDRACIJO Z VITAMINOM B6, TAVRINOM, KOFEINOM, MAGNEZIJEM IN KALIJEM

3,50 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Carbo Sprint NRG Plus je popoln dodatek ogljikovih hidratov za energijo z dodanim vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem, ki lahko najbolje poskrbijo za različne potrebe športnikov. Kofein in tavrin nudita energičen učinek in spodbudo, maltodextrin primore k podaljšanem energetskih sproščanjem, magnezij in kalij poskrbita za pravilno hidracijo. Carbo Sprint NRG Plus so žvečljive tablete idealne, za uporabo, ker ne potrebujete vode. Carbo Sprint NRG Plus je izdelek, ki je pakiran v praktični embalaži; primeren za potrebe kolesarjev, tekačev in atletov.

Pakiranje: 10 tablet

Okus: limona

Carbo Sprint NRG Plus je prehransko dopolnilo ogljikovih hidratov za energijo, v obliki žvečljivih tablet, z dodanim vitaminom B6, tavrinom, kofeinom, magnezijem in kalijem. Vsebuje tudi kofein (50 mg/4 tablete). Žvečljive tablete z okusom limone in dodanim sladilom so nov Proaction izdelek v posebni doypack embalaži, idealni za vse aerobne športe. Še posebej so priročne za tekače, ki med tekom ne morejo nositi steklenice z vodo. Tudi pri ekipnih športih je uporaba enostavnejša, ker tekme ni potrebno prekinjati za pitje vode.

Kako uporabljati: 4 tablete na dan pred in med športno aktivnostjo.

Sestavine: Dekstroza, maltodextrin, kalijev klorid, magnezijev karbonat, tavrin, aroma naravni limonin, sredstvo proti sprijemanju, magnezijeve soli maščobnih kislin, kofein, sladilo sucralose, pyridoxine hidroklorid (vit. B6).

Opozorila: Izdelek ni primeren za otroke in ženske med nosečnostjo. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Prehranska dopolnila niso nadomestek raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.