Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

NRG WOD

Previous

PROTEIN BAR 18%

Carbo Sprint Gummy Race

Hiter pregled

Carbo Sprint Gummy Race je enrgijska ploščica z ogljikovimi hidrati z dodanimi aminokislinami. Primeren je za vse visoko intenzivne športe, za takojšnje povečanje energije. Vsebuje OH in aminokisline B. C. A. (Levcin, Izolevcin, Valin), ki omogoča zmanjšanje mišične katabolisma med vadbo.

Embalaža: bar 30 g

Okus: zeleno jabolko.

Uporaba: 1 bar pred in 1 med telesno aktivnostjo.

1,73 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Carbo sprint Gummy Race vsebuje poleg razvejane verige aminokislin B. C. A. (Levcin, Izolevcin, Valin), ki omogoča zmanjšanje mišične katabolisem med vadbo tudi: saharoza, glukozni sirup, voda, želirno sredstvo: pektin, sredstvo za uravnavanje kislosti: E337 in E452, L-levcin in 1,7%, citronska kislina, L-valin, 0,85%, L-izolevcin, 0,85%, kokosovo olje, aroma, koruzni škrob, premaz: carnauba vosek. *naravnega izvora, pridobljeni iz rastlin, kot so alfalfa in koprive.

Lahko vsebujejo jajca, soja, ribe, proizvodnja mlečnih izdelkov in drugih izdelkov iz žit, ki vsebujejo gluten.

Opozorila: v primeru daljše uporabe (več kot 6-8 tednov), je potreben nasvet zdravnika. Izdelek ni priporočljivo uporabljati v primeru bolezni ledvic. Med nosečnosto in pod 14 leti.

Skladiščenje: hraniti v hladnem in suhem prostoru, pri sobni temperaturi. Izogibajte se izpostavljenosti virom toplote in sončne svetlobe.