Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

MARATON

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 16 skupaj

 1. 1
 2. 2
 1. REP CRUSHER POSTWOD 400g REP CRUSHER POSTWOD 400g
  Novo

  REP CRUSHER POSTWOD 400g

  Rep Crusher Postwod je novo v vodi topno nadomestilo za uporabo po vadbi (regeneracijo) z OH, z razvejanimi bcaa v razmerju 9:2:2 (L-levcin, L-valin in L-izolevcin) in s taurinom, magnezijem, kalijem in vitaminom C.
  29,90 €
 2. Protein Gainer 1kg Protein Gainer 1kg
  Novo

  Protein Gainer 1kg

  Prehranska dopolnila na osnovi enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ovsene moke, mlečnih beljakovin, kreatina, glutamina in vitaminov. V prahu za rekonstitucijo, s sladkorjem in sladilom.

  Pakiranje:1 kg

  Kako uporabljati: Vzemite 2 do 3 obroke dnevno glede na individualne potrebe v 250-350 ml vode ali druge tekočine, po možnosti stran od obrokov.

  Okus: čoko-biskvit, vanilija

  39,90 €
 3. LIFE MULTIVIT FORTE LIFE MULTIVIT FORTE
  Novo

  LIFE MULTIVIT FORTE

  Prehransko dopolnilo z minerali, vitamini in nukleotidi (osnovni delci nukleinskih kislin, ki vsebujejo DNA in RNA) z dodano algo spirulino in krom pikolinatom. LIFE MULTIVIT FORTE se uporablja za podporo imunskemu sistemu in regneracijo ter je primeren za aktivne ljudi in športnike Pakiranje: 60 kapsul Life Multivit Forte vsebuje predvsem vitamina C, vitamina E, baker in selen, ki ščitijo celice pred oksidativnim stresom. Poleg tega vsebuje tudi kalcij, cink, mangan, vitamin D in vitamin K, ki so pomembni za zdravje kosti, železo, ki prispeva k normalnemu transportu kisika v telesu in vitamin B6, niacin in pantotensko kislino za zmanjšanje utrujenosti in utrujenosti; Vsebuje tudi vitamin D, ki uravnava mišične funkcije in cink, ki uravnava sintezo beljakovin.
  12,18 €
 4. NRG WOD NRG WOD
  Novo

  NRG WOD

  NRG Wod je prehransko dopolnilo na osnovi ogljikovih hidratov, guarane, kofeina, tavrina in mate v tekoči obliki in pripravljen za takojšnjo uporabo pri vseh vrstah intenzivne športne vadbe. Uporaba: pri športih kot so CrossFit, triatlon, kolesarjenje, igre z žogo (tenis, nogomet, košarka,...), kjer potrebujemo konstanten vir energije Pakiranje: 25 ml epruveta Okus: agrumi
  2,50 €
 5. Carbo Sprint Gummy Race Carbo Sprint Gummy Race
  Novo

  Carbo Sprint Gummy Race

  Carbo Sprint Gummy Race je enrgijska ploščica z ogljikovimi hidrati z dodanimi aminokislinami. Primeren je za vse visoko intenzivne športe, za takojšnje povečanje energije. Vsebuje OH in aminokisline B. C. A. (Levcin, Izolevcin, Valin), ki omogoča zmanjšanje mišične katabolisma med vadbo. Embalaža: bar 30 g Okus: zeleno jabolko. Uporaba: 1 bar pred in 1 med telesno aktivnostjo.
  1,73 €
 6. PROTEIN BAR 18% PROTEIN BAR 18%
  Novo

  PROTEIN BAR 18%

  Proteinska ploščica, idealna kot prigrizek.
 7. VIT-C 1000 Sport VIT-C 1000 Sport
  Novo

  VIT-C 1000 Sport

  Prehransko dopolnilo vitamina C- šumeče tablete z okusom citrusov Proaction Vit C-1000 Sport je močan antioksidant, ki ščiti celice našega telesa pred prostimi radikali. Zelo priporočljivo za tiste, ki se ukvarjajo z vzdržljivostnimi športi.

  3,50 €
 8. RACE BAR RACE BAR
  Novo

  RACE BAR

  Race Bar je energijsko – beljakovinska ploščica, zasnovana in izdelana iz sestavin visoke kakovosti: 37% beljakovin (na 100 g) iz sirotke mleka, izolirane sojine beljakovine s čokolado VISOKO KAKOVOSTNE mlečne ali temne čokolade.

 9. CARBO SPRINT NRG PLUS CARBO SPRINT NRG PLUS
  Novo

  CARBO SPRINT NRG PLUS

  PREHRANSKO DOPOLNILO OGLJIKOVIH HIDRATOV ZA ENERGIJO IN REHIDRACIJO Z VITAMINOM B6, TAVRINOM, KOFEINOM, MAGNEZIJEM IN KALIJEM
  3,50 €
 10. DESCOVITAL GEL 500 ml

  Hladilni gel, ki sprošča mišice po naporni aktivnosti

   

  15,00 €
Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 10 od 16 skupaj

 1. 1
 2. 2