Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

FLEX AID KREMA

Hiter pregled

KREMA FLEX AID -  krema dobrega počutja

22,60 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Krema Flex Aid je mazilo, ki temelji na izvlečku hudičevega kremplja in in unicarije, z oljem sladkega mandlja in eteričnim oljem rožmarina. Ima blažilni učinek in je še posebej primeren za kožo izpostavljen mehanskim obremenitvam. - Hondroitin hialuronska kislina, glukozamin, L-prolina so naravne komponente hrustanca, ki preprečuje njegovo obrabo in spodbujajo proizvodnjo le-tega. - MSM (metil sulfonil metan) je molekula, ki bogati telo z žveplom in spodbuja tvorbo novega hrustanca. - Hudičev krempelj je učinkovit v boju proti vnetjem. - Vitamin C ohranja aktiven kolagen, protein, potreben za tvorbo vezivnega tkiva kože, vezi in kosti. - N-acetilcistein in boswellia dobro vplivata na zdravje sklepov.

Krema Flex Aid je primerna za vse, ki se ukvarjajo z fizično aktivnostjo, saj ima izjemno blagodejen učinek na sklepe in vezi. V pomoč bo tudi tistim, ki se soočajo s poškodbami, saj pospeši proces rehabilitacije.

Lahko jo uporabimo pred treningom ali po treningu. Na koži ima prijeten hladilni učinek, ki pa ni premočan.

Uporaba: Kremo nanesemo na predel kože, ki je podvržen stresu in masiramo dokler se krema popolnoma ne vpije. Po potrebi to ponovimo do največ 3-krat dnevno.

Pakiranje: tuba 100 ml

 

flex krema