Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

NRG WOD

Previous

LIFE MULTIVIT FORTE

REP CRUSHER® ANR (ANR) 500g

Hiter pregled

Anabolic night recovery (ANR) je prehransko dopolnilo ustvarjeno za regeneracijo ponoči, ki vsebuje snovi, ki so v pomoč pri premagovanju utrujenosti in vsebuje ekskluzivno mešanico Mtor Factor. Mtor je encimski kompleks, ki uravnava medcelični metabolizem in ugodno vpliva na sintezo beljakovin (Anabolični proces). Na mišični ravni vpliva na funkcijo skeletnih mišic in trofijo.


Pakiranje: 500 g.

Okus: pomaranča


42,63 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

ANR je prehransko dopolnilo v prahu s sladili. Ekskluzivna mešanica mTOT factor vsebuje L-levcin in njegove metabolite HMB in HICA. Vsebuje kompleks ogljikovih hidratov s počasnim sproščanjem, ki so povezani z esencialnimi aminokislinami. To so aminokisline, ki jih je treba zaužiti s prehrano, saj jih telo ne more sintetizirati. Prisotnost magnezija prispeva k normalni sintezi beljakovin in skupaj s kalijem k normalnemu delovanju mišic. Vitamin B12 prispeva k zmanjšanju utrujenosti.

HMB: Beta-hidroksi-beta-metil butirat, je metabolit levcina, za katerega je bilo v študijah pokazano, da ima pomembno vlogo pri zmanjševanju razgradnje in pri hitrejši regeneraciji mišic.

HICA: produkt metabolizma levcina; klinične študije kažejo antikataboličnime lastnosti in inhibitorni učinek na simptome DOMS (odložen nastop mišične bolečine).

Esencialne aminokisline: spadajo med tako imenovane proteinogene aminokisline, kar pomeni, da jih mora človek zaužiti s prehrano, saj jih telo ne more proizvesti samo.

Waxy maize in Vitargo: koruzni škrob, ki nima GSO izvora je idealna oblika kompleksnih ogljikovih hidratov, ki se preko noči počasi absorbirajo in spodbudijo okrevanje kontraktilnosti mišic in preprečujejo utrujenost mišic ter prispevajo k obnovi glikogena skeletnih mišic.

Visoko razvejani ciklični dekstrini (Cluster Dextrin®): derivati amilopektina; nedavna študija kaže, da lahko prispevajo k zmanjšanju vnetnih reakcij, ki so posledica stresa, ki nastane po intenzivni telesni aktivnosti.

Navodila za uporabo: Raztopite 30 g praška (kar ustreza 2 mericam) v 300 ml vode, dobro premešanje in vzemite enkrat na dan, najbolje zvečer pred spanjem.

Sestavine: koruzni škrob, mTOR faktor matrika [L-glutamin (Kyowa Quality®), L-levcin, hidroksi metil kalcijev butirat (HMB), kislinsko DL-alfa-hidroksi-isocaproico (HICA)], kreatin monohidrat , maltodekstrin Vitargo®, L-lizin hidroklorid, zakislitev: citronska kislina, jabolčna kislina; arome, visoko razvejen cikličen dekstrin (Cluster Dextrin®), kalijev citrat, emulgator: saharozni estri maščobnih kislin; magnezijev citrat, L-histidin, L-metionin, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid; L-treonin, natrijev klorid, L-cistein, barvila: rdeča pesa, karoteni; L-valin, L-triptofan, sladila: sukraloza, acesulfam K; L-fenilalanin, L-tirozin, riboflavin (vitamin B2), cianokobalamin (vitamin B12).

Opozorila: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka; ne uporabljate dlje časa brez posvetovanja z zdravnikom. Zaradi prisotnosti kreatina je izdelek namenjen samo odraslim. Ne jemljite med nosečnostjo. Hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdrav način življenja.

Hranjenje: hranite dobro zaprito na hladnem in suhem prostoru pri temperaturi, ki ne presega 25 ° C. Izogibajte se izpostavljenosti toploti in sončni svetlobi.