Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Vse kolesarje in prav tako njihove navijače vabimo, da se po maratonu prepustijo našim ProAction maserjem!

Preberi več
Plan uporabe ProAction izdelkov za kolesarje!
Približuje se Maraton Franja in zato je ProAction Team pripravil za vas plan uporabe izdelkov!Preberi več
4. 06. 2018 16.38 By urednik urednik Novice Testi izdelkov

V Baskiji se je danes pričela dirka, ki je nova v World Tour koledarju.Že Prva etapa dirke Emakummen Bira je poskrbela za precejšnjo selekcijo. Slavila je Stultiens Sabrina pred Brennauer Liso.

Preberi več
20. 05. 2018 11.32 By urednik urednik kolesarstvo, cycling, sport, dirka, btc, Novice Dogodki Uspehi naših strank
Na Kitajskem otoku Chongming (Shangai) se je odvijala zadnja etapa dirke World Toura, Tour of Chongming Island. Po včerajšnjem begu presenečenja so najboljše ekipe Ale Cipollini, Mitchelton-Scott, Cylance Pro napovedale hud boj včerajšnjim udeleženkam bega.Preberi več
28. 04. 2018 12.42 By urednik urednik Novice Uspehi naših strank

21. izvedba Valonske puščice (Fleche Wallone) je potekala za razliko od prejšnji dirk v prav poletnem vremenu in kot je za te kraje na zahodu Evrope značilno, ponovno v izjemnem vzdušju. 133 deklet na štartu ni delilo prav veliko nasmeškov pred štartom. Izredno težka trasa v zadnjem delu dirke je stalno krčila glavnino, ki ni nobeni skupini ubežnic pustila večje prednosti. Tako je v zadnji krog po prvem vzponu na zid Huy prikolesarila skupina 40 kolesark, v kateri je imela ekipa BTC City Bujakovo in Iakovenkovo. V zadnjih 20 km so sledili 4 zahtevni vzponi. Trenutno najmočnejša ekipa Boels Dolmans je pripravila izvrsten položaj Anni Van Der Breggen, ki je tako osvojila svojo 4 zaporedno zmago na tem strah zbujajočem ciljnem vzponu. Kljub ne ravno velikim pričakovanjem na tej dirki sta kolesarki BTC CITY LJUBLJANA osvojili 9. In 12. mesto, kar je glede na to, da v ekipi ni bilo najboljših specialist za težke vzpone izreden dosežek. Zadnji dve težki preizkušnji sta pokazali, da je ekipa na najtežjih dirkah kljub temu, da je močno oslabljena zelo konkurenčna, kar hrabri tudi ostale članice ekipe. Izredno težko preizkušnjo je končala tudi Žigartova, ki je prvič nastopila na tej preizkušnji.

Rezultati:

Anna Van Der Breggen Boels Dolmans 3:10:14

Ashleigh Moolman Pasyo Cervelo Bigla za 2 sek

Megan Guarnier Boels Dolmans za 2 sek

9. Nastya Iakovenko BTC City Ljubljana za 25 sek

12. Eugenia Bujak ¨¨ za 28 sek

55. Urška Žigart ¨ za 5min 58sek

20. 04. 2018 08.56 By urednik urednik Novice Uspehi naših strank
Set Ascending Direction

Izdelki 1 do 5 od 22 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5