Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Vse kolesarje in prav tako njihove navijače vabimo, da se po maratonu prepustijo našim ProAction maserjem!

Preberi več

V Baskiji se je danes pričela dirka, ki je nova v World Tour koledarju.Že Prva etapa dirke Emakummen Bira je poskrbela za precejšnjo selekcijo. Slavila je Stultiens Sabrina pred Brennauer Liso.

Preberi več
20. 05. 2018 11.32 By urednik urednik kolesarstvo, cycling, sport, dirka, btc, Novice Dogodki Uspehi naših strank
Zdesetkana ekipa BTC City Ljubljana je danes v postavi Lechner, Radotić, Boogaard, Iakovenko in Bujak nastopila na ženski izvedbi dirke Po Flandriji. Res pravi spektakel in že tako zahtevno in živčno traso dirke je ponovno otežil dež in temperature med 6 in 8 stopinj.

Zdesetkana ekipa BTC City Ljubljana je danes v postavi Lechner, Radotić, Boogaard, Iakovenko in Bujak nastopila na ženski izvedbi dirke Po Flandriji. Res pravi spektakel in že tako zahtevno in živčno traso dirke je ponovno otežil dež in temperature med 6 in 8 stopinj.

V enem od začetnih pobegov je sodelovala Boogaardova, kar jo je tudi stalo stika s skupino pozneje. Iakovenkova, je bila skupaj z Bujakovo še v glavnini vendar pa je bila na žalost ponovno vpletena v hud padec. Na njeno srečo jo je najbolj skupila le njena čelada. Ekipa je največ pričakovala od Bujakove, ki pa je bila 3 x vpletena posredno v padce, kar ji je pobralo veliko moči pri lovljenju vodilnih. Na koncu je osvojila 28.mesto, kar je nekoliko manj od njenih pričakovanj, vendar na podlagi vsega videnega lahko rečemo, da je na koncu dosegla svoj maksimum.

Rezultati:

1. Anna van der Bregen (Boels Dolmans) 4:08:46

2. Amy Pieters + 1:08

3. Annemiek Van Vleuten (Mitchelton Scott) + 1:08

28. Eugenia Bujak (BTC City Ljubljana) + 1:48

2. 04. 2018 02.49 By urednik urednik kolesarstvo, cycling, sport, dirka, Novice Dogodki Uspehi naših strank
Danes so članice ekipe BTC City Ljubljana v Italiji končale tretjo dirko v seriji ženskega WorldToura. Ženska kolesarska elita je v Cittigliu startala 131 km dolgo dirko Trofeo Alfredo Binda.Preberi več

 

Ponosni smo, da bomo tudi letos, kot »official supplier« Maratona Franje, prisotni na tem vseslovenskem kolesarskem prazniku. Veselimo se vseh, ki nas boste od 9. do 11. junija obiskali na našem razstavnem prostoru.Potrudili smo se, da bo ta za vas, naše zveste kupce, še posebej privlačen zato nas poiščite v BTC centru, ekipa v rumenih ProAction majčkah vas pričakuje ;-)

Pred startom se boste lahko oskrbeli z energijskimi ploščicami, geli, izotonikom, napitki za konkreten start in vsem, s čimer se uspešen športnik založi za dolg napor. Prazna vreča ne stoji pokonci, to vemo vsi, težava pa je, ko se pred naporom enostavno ne smemo preveč najesti…in takrat so energijski dodatki več kot dobrodošli, ker ne samo, da ohranjajo naš nivo energije, temveč poskrbijo tudi zato, da si z naporom ne naredimo več škode kot koristi.

Zato pridite na naš prodajni prostor, kjer vam bomo individualno svetovali kaj, kdaj in koliko…vse to je pomembno in informacijo boste dobili iz prve roke. Obenem bosta na voljo dva, trenutno najbolj aktualna ProAction paketa in sicer

Paket Franja za 10,36€ in Paket Franja Hero za 9€.

Več o paketih http://proaction.si/index.php/paket-franja.html

http://proaction.si/index.php/paket-franja-hero.html

Z nami bodo tudi Avtomati Armič, ki bodo poskrbeli za dobro Lavazza kavo. Kava ob nakupu je brezplačna! Na voljo bo tudi NOV PROACTION APARAT, v katerih bo na voljo ohlajena pijača ter proteinske ploščice. V vročini kakršna zna pritisniti na Franji bo to dobrodošla osvežitev.

Po tekmi vabljeni na masažo. Razbolele in utrujene mišice vam bodo hvaležne. S REGENERACIJSKIM paketom boste poskrbeli za to, da bo regeneracija hitra. Za samo 8€ vam ponujamo masažo, regeneracijski napitek R-pro in gainer. Popolna regeneracija na še večjem številu masažnih miz!

http://proaction.si/index.php/blog/regeneracija/

In ne skrbite za vaše kolo, letos novost tudi stojala za kolesa.

Naše vabilo naj zaključimo s povabilom na kavo, ki bo na voljo vsem našim kupcem…za dober začetek dneva!

Srečno kolesarji!

ProAction Team

 

 

 

 

8. 06. 2017 16.10 By urednik urednik Novice Dogodki
Set Ascending Direction

Izdelki 1 do 5 od 6 skupaj

  1. 1
  2. 2