Ponosni smo, da bomo tudi letos, kot »official supplier« Maratona Franje, prisotni na tem vseslovenskem kolesarskem prazniku. Veselimo se vseh, ki nas boste od 9. do 11. junija obiskali na našem razstavnem prostoru.Potrudili smo se, da bo ta za vas, naše zveste kupce, še posebej privlačen zato nas poiščite v BTC centru, ekipa v rumenih ProAction majčkah vas pričakuje ;-)

Pred startom se boste lahko oskrbeli z energijskimi ploščicami, geli, izotonikom, napitki za konkreten start in vsem, s čimer se uspešen športnik založi za dolg napor. Prazna vreča ne stoji pokonci, to vemo vsi, težava pa je, ko se pred naporom enostavno ne smemo preveč najesti…in takrat so energijski dodatki več kot dobrodošli, ker ne samo, da ohranjajo naš nivo energije, temveč poskrbijo tudi zato, da si z naporom ne naredimo več škode kot koristi.

Zato pridite na naš prodajni prostor, kjer vam bomo individualno svetovali kaj, kdaj in koliko…vse to je pomembno in informacijo boste dobili iz prve roke. Obenem bosta na voljo dva, trenutno najbolj aktualna ProAction paketa in sicer

Paket Franja za 10,36€ in Paket Franja Hero za 9€.

Več o paketih http://proaction.si/index.php/paket-franja.html

http://proaction.si/index.php/paket-franja-hero.html

Z nami bodo tudi Avtomati Armič, ki bodo poskrbeli za dobro Lavazza kavo. Kava ob nakupu je brezplačna! Na voljo bo tudi NOV PROACTION APARAT, v katerih bo na voljo ohlajena pijača ter proteinske ploščice. V vročini kakršna zna pritisniti na Franji bo to dobrodošla osvežitev.

Po tekmi vabljeni na masažo. Razbolele in utrujene mišice vam bodo hvaležne. S REGENERACIJSKIM paketom boste poskrbeli za to, da bo regeneracija hitra. Za samo 8€ vam ponujamo masažo, regeneracijski napitek R-pro in gainer. Popolna regeneracija na še večjem številu masažnih miz!

http://proaction.si/index.php/blog/regeneracija/

In ne skrbite za vaše kolo, letos novost tudi stojala za kolesa.

Naše vabilo naj zaključimo s povabilom na kavo, ki bo na voljo vsem našim kupcem…za dober začetek dneva!

Srečno kolesarji!

ProAction Team