Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Previous

REP CRUSHER POSTWOD 400g

Previous

FLAP JACK 100g 3+1

Protein Gainer 1kg

Hiter pregled

Prehranska dopolnila na osnovi enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ovsene moke, mlečnih beljakovin, kreatina, glutamina in vitaminov. V prahu za rekonstitucijo, s sladkorjem in sladilom.


Pakiranje:1 kg


Kako uporabljati: Vzemite 2 do 3 obroke dnevno glede na individualne potrebe v 250-350 ml vode ali druge tekočine, po možnosti stran od obrokov.


Okus: čoko-biskvit, vanilija

39,90 €

Zaloga: Na zalogi

* potrebna polja

39,90 €

Opis izdelka

ProAction predstavlja Protein Gainer, izdelek, ki vsebuje 30% beljakovin, pridobljenih iz 3 izbranih in visoko kakovostnih virov proteinov; in 45% preprostih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ki zagotavljajo zelo visoko razpoložljivost energije, vsebuje tudi kreatin in glutamin za idealno hipertrofijo in okrevanje mišic. Vitamini izboljšajo metabolizem ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob v telesu ter izboljšajo psihofizično okrevanje. Pro Action PROTEIN GAINER združuje vse lastnosti celotnega dodatka mlečnih beljakovin in uravnotežen vnos ogljikovih hidratov z dobro porazdeljenimi lipidi, s čimer dobi izdelek z odlično zmogljivostjo kot gel, kot obnovitveni pijač glede na uporabo in kontekst usposabljanja.

Sestavine čoko-biskvit okus: beljakovinski kompleks [beljakovina iz sirotke koncentrirano in izolirano mleko (vsebuje emulgator: sojin lecitin), kazeinat kalcij (mleko)), ovseno moko, maltodekstrin, fruktozo, kreatin monohidrat, L-glutamin, kakav v prahu 6%, aroma, L-askorbinska kislina (vitamin C), Sladilo: sukraloza; D-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).

Sestavine vanilije okus: beljakovinski kompleks [beljakovina iz sirotke koncentrirano in izolirano mleko (vsebuje emulgator: sojin lecitin), kazeinat kalcij (mleko)), ovseno moko, maltodekstrin, fruktozo, kreatin monohidrat, L-glutamin, aroma, L-askorbinska kislina (vitamin C), sladilo: sukraloza; D-alfa-tokoferil acetat (vitamin E).