Product was successfully added to your shopping cart.

0590 388 10 POMOČ PRI NAKUPU

0item(s)

Vaša košarica je prazna

Akcija

Set Descending Direction

   

Izdelkov 8

 1. REP CRUSHER POSTWOD 400g REP CRUSHER POSTWOD 400g
  Novo

  REP CRUSHER POSTWOD 400g

  Rep Crusher Postwod je novo v vodi topno nadomestilo za uporabo po vadbi (regeneracijo) z OH, z razvejanimi bcaa v razmerju 9:2:2 (L-levcin, L-valin in L-izolevcin) in s taurinom, magnezijem, kalijem in vitaminom C.
  29,90 €
 2. Protein Gainer 1kg Protein Gainer 1kg
  Novo

  Protein Gainer 1kg

  Prehranska dopolnila na osnovi enostavnih in kompleksnih ogljikovih hidratov, ovsene moke, mlečnih beljakovin, kreatina, glutamina in vitaminov. V prahu za rekonstitucijo, s sladkorjem in sladilom.

  Pakiranje:1 kg

  Kako uporabljati: Vzemite 2 do 3 obroke dnevno glede na individualne potrebe v 250-350 ml vode ali druge tekočine, po možnosti stran od obrokov.

  Okus: čoko-biskvit, vanilija

  39,90 €
 3. PROTEIN ISOWHEY 725g PROTEIN ISOWHEY 725g
  Novo

  PROTEIN ISOWHEY 725g

  PROTEIN ISOWHEY je prehransko dopolnilo v prahu izdelano iz izolata beljakovin sirotke kakovosti Carbery obogateno z glutaminom s certifikatom KyowaQuality®, vitamini z aromo čokolade z in sladkano s sukralozo. Okus: čokolada, vanilija Pakiranje: 725g
  47,71 €
 4. REP CRUSHER® ANR (ANR) 500g REP CRUSHER® ANR (ANR) 500g
  Novo

  REP CRUSHER® ANR (ANR) 500g

  Anabolic night recovery (ANR) je prehransko dopolnilo ustvarjeno za regeneracijo ponoči, ki vsebuje snovi, ki so v pomoč pri premagovanju utrujenosti in vsebuje ekskluzivno mešanico Mtor Factor. Mtor je encimski kompleks, ki uravnava medcelični metabolizem in ugodno vpliva na sintezo beljakovin (Anabolični proces). Na mišični ravni vpliva na funkcijo skeletnih mišic in trofijo. Pakiranje: 500 g. Okus: pomaranča
  42,63 €
 5. NRG WOD NRG WOD
  Novo

  NRG WOD

  NRG Wod je prehransko dopolnilo na osnovi ogljikovih hidratov, guarane, kofeina, tavrina in mate v tekoči obliki in pripravljen za takojšnjo uporabo pri vseh vrstah intenzivne športne vadbe. Uporaba: pri športih kot so CrossFit, triatlon, kolesarjenje, igre z žogo (tenis, nogomet, košarka,...), kjer potrebujemo konstanten vir energije Pakiranje: 25 ml epruveta Okus: agrumi
  2,50 €
 6. Carbo Sprint Gummy Race Carbo Sprint Gummy Race
  Novo

  Carbo Sprint Gummy Race

  Carbo Sprint Gummy Race je enrgijska ploščica z ogljikovimi hidrati z dodanimi aminokislinami. Primeren je za vse visoko intenzivne športe, za takojšnje povečanje energije. Vsebuje OH in aminokisline B. C. A. (Levcin, Izolevcin, Valin), ki omogoča zmanjšanje mišične katabolisma med vadbo. Embalaža: bar 30 g Okus: zeleno jabolko. Uporaba: 1 bar pred in 1 med telesno aktivnostjo.
  1,73 €
 7. CARBO SPRINT ULTRA RACE CARBO SPRINT ULTRA RACE
  Novo

  CARBO SPRINT ULTRA RACE

  Carbo Sprint Ultra Race je praktični dodatek v tekočem gelu, pripravljen za pijačo, ker je izotoničen. Njegov vnos ne zahteva vode.

  Formulirano s posebno mešanico ogljikovih hidratov MA3X z različnimi časi absorpcije, lahko prebavljivim in prijetnim okusom.

  Pakiranje: 60g

  Okus: limona / pomoranča

 8. PROTEIN BAR 18% PROTEIN BAR 18%
  Novo

  PROTEIN BAR 18%

  Proteinska ploščica, idealna kot prigrizek.
Loading ...Load More ...
Set Descending Direction

   

Izdelkov 8